Nieuw: Python Fresh

Python Safety heeft samen met Inuteq een nieuwe schoen ontwikkeld: de Python Fresh! De eerste gekoelde veiligheidsschoen ter wereld!

Python Fresh is een schoen met een gepatenteerde DRY Coolingtong en is ontworpen op basis van de INUTEQ-DRY® gepatenteerde koeltechnologie. De schoen is comfortabel en licht van gewicht. Dit product helpt specifiek om hittestress, vermoeidheid, warme en zweetvoeten te verminderen en te zorgen voor aangename verkoeling, wat kan bijdragen aan betere prestaties. Dankzij de unieke technologie wordt dit product niet nat en/of doorweekt, waardoor het geschikt is om het op de huid te dragen. Bekijk de modellen in de Python Fresh collectie.

De hoeveelheid luchtstroming op het product bepaalt het koelend effect en de duur van de koeling. Dit koelproduct is niet geschikt daar waar de gebruiker verplicht beschermende / luchtdichte kleding moet dragen. Daarnaast mogen de schoenen niet gebruikt worden als werktuig!

De schoenen van Python Fresh zijn getest door testbureau INSIDE CLIMATE GmbH. Het testrapport kunt u inzien. Ook hebben medewerkers van diverse bedrijven al een jaar lang op schoenen met de DRY Coolingtong gelopen om te ervaren hoe de verkoelende tong bevalt. Lees de ervaring van een medewerker van Hessing B.V. en de ervaring van een medewerker van Gebr. van Gageldonk.

Houdt de site in de gaten voor informatie over het bestellen van dit nieuwe type veiligheidsschoenen.

Adres

Dineg BV
Amstelkade 6
3652 MD Woerdense Verlaat
Nederland

+31 (0) 318 250 251
info@dineg.nl

Volg ons op

© 2017 - 2023 Dineg | KvK 53865677 | BTW NL85.10.49.850.B01