Jeans Low PS5150

€ 84,00 (excl. BTW)

De upper van de Python Jeans is een jeanskleurig ademend 3D-textiel en geschikt voor veiligheidsklasse S1P. De binnenvoering is gemaakt van zwarte 3D-mesh om het ademend vermogen te verhogen. De schoen is uitgevoerd met een cambreur en een memory inlegzool voor een beter comfort. Daarnaast heeft de schoen een flexibele en duurzame PU/TPU zool die o.a. antistatisch is.

Dit model veiligheidsschoen met een casual uitstraling biedt de best mogelijke bescherming die bij een veiligheidsschoen van belang is.

NormeringS1P-SRC
UpperJeanskleurig ademend 3D-textiel. (3D-geweven polyester is luchtdoorlatend - ademend. Het is de benaming voor de manier waarop het geweven is. Het is makkelijk te onderhouden en te reinigen).
Voor- en achterkantLeer met TPU voor extra bescherming.
BinnenvoeringZwart ademend 3D-mesh. (3D-mesh, geeft de schoenen een ademend vermogen. De stof is sterk, vochtabsorberend en sneldrogend voor maximaal draagcomfort).
BinnenzoolUitneembare inlegzool van memory foam (geheugenschuim is een materiaal dat zich vormt naar je voet en nadat het ingedrukt is geweest langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert).
CambreurTer ondersteuning van de voetholte en zorgt voor de juiste buiging daarvan (verhoogt de stabiliteit bij het lopen op vlak en oneffen terrein).
LoopzoolPU/TPU flexibel, duurzaam, slipweerstand (SRC) en schokabsorptie bij de hiel.
Maat39 t/m 47
TussenzoolAnti-perforatie gemaakt van flexibel kevlar.
VeiligheidsneusStaal
ModelLaag

Adres

Dineg BV
Amstelkade 6
3652 MD Woerdense Verlaat
Nederland

+31 (0)85 060 9495 
info@dineg.nl

Volg ons op

© 2017 - 2024 Dineg | KvK 53865677 | BTW NL85.10.49.850.B01