VISIE & MISSIE

Dineg is leverancier van veiligheidsschoenen en ontwikkelt, produceert en distribueert de Nederlandse merken Python en Q1905. Samen met onze dealers distribueren en verkopen wij verschillende soorten veiligheidsschoenen van Python en Q1905 die geschikt zijn voor diverse veiligheidsklassen. Kijk bij onze “verkooppunten” met welke dealers wij werken of welke dealer bij u in de buurt zit.

Ons succes is “elkaar versterken”. Samen met onze klanten willen wij veilige en comfortabele producten leveren aan de gebruikers van onze artikelen. Dit doen we door onze vier kernwaarden in te zetten én waar te maken.

VISIE & MISSIE

Het succes van Dineg is “elkaar versterken”. Samen met onze klanten willen wij veilige en comfortabele producten leveren aan de gebruikers van onze artikelen. Dit doen we door onze 4 kernwaarden in te zetten én waar te maken:

  1. Persoonlijk:

Wij gaan open en persoonlijk met onze klanten, collega’s en leveranciers om en zijn graag behulpzaam. Bij ons word je geholpen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

  1. Samen:

Wij vinden dat je het nooit alleen kunt. Jullie kunnen niet zonder ons, maar wij kunnen zeker niet zonder jullie. De beste ideeën komen voort uit samenwerking en openheid van zaken die voor beide partijen van belang zijn en daarbij te streven naar het maximaal haalbare.

  1. Ondernemend:

Service, communicatie, persoonlijke benadering, leverbetrouwbaarheid en innovatie zijn niets waard als we er niet naar handelen. Door onderling informatie uit te wisselen en ondernemend te zijn, komen we onze beloftes na. Daardoor weet je bij ons waar je aan toe bent.

  1. Efficiënt werken:

Wij willen efficiënt en flexibel zijn en ons aanpassen aan veranderende omstandigheden zoals de omgeving waarin we leven, werkwijzen, verantwoordelijkheden en gedragingen van en met anderen. Het gezamenlijke doel is op deze manier met een positief gevoel het maximale resultaat te behalen.

dineg-afbeelding-visie-missie

Onze merken

Adres

Dineg BV
Amstelkade 6
3652 MD Woerdense Verlaat
Nederland

+31 (0)85 060 9495 
info@dineg.nl

Volg ons op

© 2017 - 2024 Dineg | KvK 53865677 | BTW NL85.10.49.850.B01